wie

En wie is die Haley dan? Ontdek het hier. En lees over de ‘ontstaansgeschiedenis’ van Haley 4 Company.

 

Gezeten op de trap. Zuslief aan mijn zijde, schreven we schriftjes vol over onze huisdieren. Later dagboeken en notitieboekjes. Nederlands was een favoriet vak. Ik leefde mij uit in opstellen, verslond alles waar tekst op stond . Die laatste tic heb ik overigens nog steeds… Gevoel overbrengen op papier leerde ik zo spelenderwijs.

Hoe verder?

Na zes jaar VWO was het voor mijn Nederlands leraar helder: Haley gaat Nederlands studeren. Voor mij blijkbaar niet. Het werd HBO Commerciële Economie. Ik leerde over marketing en economie. Mijn schrijflust botvierde ik vooral op sinterklaasgedichten – tot grote spijt van degene die ik getrokken had. Want ja, twee A4’tjes eigen ‘ellende’ voorlezen is niet leuk…

Het bloed kruipt…

Ik ging aan het werk. En, het bloed kruipt waar … Ik mocht nieuwe teksten schrijven voor de website. Mijn hart ging sneller kloppen. Folders, brieven, offertes en e-mails typte ik gretig. Herschrijven of zelf op papier zetten, ik deed het met plezier. De combinatie met de groeiende onderneming maakte het nog boeiender. Ik mocht meekijken. En – nog leuker – meedoen in het hart van het bedrijf.

Zelf doen

Ik leerde met andere ogen kijken. Analyseren, verder kijken. Het zelf ondernemen begon steeds meer te trekken. Ik vertrok naar de KvK en Haley 4 Company werd ‘geboren’. Een tekst schrijven? Marketing? Een project? Ik ben benieuwd waar u mee komt.

Ik laat u graag kennismaken met teksten en ideeën die doen kiezen.